Overzicht

Ons retourbeleid geldt 14 dagen. Als er 14 dagen gepasseerd zijn sinds jouw aankoop, kunnen we jouw geen volledige terugbetaling garanderen.

Om in aanmerking te komen voor een retour moeten alle artikelen ongebruikt zijn en de labels intact. De artikels moeten in dezelfde staat zijn als dat je ze ontvangen hebt.

Cadeaubonnen kunnen niet geretourneerd worden.

Terugbetalingen

Zodra we jouw retour ontvangen en geïnspecteerd hebben, ontvangt u een mail met de vermelding dat we de retour ontvangen hebben. We laten jou in deze mail weten of de retour aanvaard wordt of niet en of er dus een terugbetaling zal gebeuren of niet.

Je ontvangt  je terugbetaling daarna na 1 tot 3 bankwerkdagen. Een terugbetaling zal worden doorgevoerd via dezelfde betaalmethode welke is geselecteerd tijdens het plaatsen van de bestelling. Als je je artikel wilt ruilen voor een andere kleur of maat, retourneer dan je ongewenste artikel en plaats een nieuwe bestelling.

Te late of ontbrekende terugbetalingen

Als je de terugbetaling niet ontvangen hebt, kijk dan eerst nog eens op jouw bankrekening.

Neem dan contact op met je bank, het kan even duren voordat je geld officieel wordt teruggestort.

Als je dit gedaan hebt en nog steeds niets hebt ontvangen, contacteer ons dan op info@rockhoppersocks.be

Ruilen

We ruilen alleen artikels als ze kapot of beschadigd zijn. Indien dit het geval is, contacteer ons dan op info@rockhoppersocks.be.

Retourzendingen

Om jouw product te retourneren, mail je naar info@rockhoppersocks.be.

Merk op dat wij voor duurzaamheidsredenen geen kosteloze retourzendingen aanbieden. Je mag een verzendbedrijf van je keuze gebruiken om je artikel(en) terug te sturen.

je retour wordt verwerkt binnen 7 werkdagen vanaf de dag dat je pakket bij ons is afgeleverd. Houd er rekening mee dat wij de verzendkosten van de eerste verzending niet vergoeden. Indien je een terugbetaling ontvangt, zal de verzendkost van jouw terugbetaling afgehouden worden.

Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor items die tijdens de retourverzending verloren zijn gegaan.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op info@rockhoppersocks. be voor vragen over terugbetalingen en retourzendingen